Om TYPO3 GmbH

Det är okej att stöka till det, experiment leder till kraftfulla lösningar

Vi är ett team med dedikerade marknadsförare, utvecklare och redaktörer som tror på att ha det bra samtidigt som vi gör det vi älskar, och vi älskar det vi gör.

Vårt syfte är att omdefiniera teknik som du älskar att använda.

Ryktet går, att några av oss är nördar. Men medan vi är stolta över att ha några expertkodare ombord, har inte en enda av dem likhet med vad Dr Seuss först beskrev 1950. I sin bok, "If I Ran the Zoo", kallas en av varelserna på zoo - en arg gammal man - nörd. Vi överväger att lägga till foton för att bevisa vår poäng. Det är här du applåderar.

Vi, TYPO3 GmbH, har en filosofi om att dela med oss av vår kunskap och att ge kompetens - till TYPO3s gemenskap, till byråer och frilansare, och därmed till företag som använder TYPO3 för att publicera på webben.

Vi är ganska galna i att hålla TYPO3 CMS högst upp i klassen av användarvänliga CMS, som gör det möjligt att bygga väldigt skräddarsydda webbplatser med mängder av funktioner. Ibland stökar vi till det och koden blir snurrigt kaotisk i utseendet. Sedan fixar vi det och vi är lite smartare än vi var tidigare.

Vi tror på att få liv i bra idéer, arbetar hårt för att hjälpa dessa idéer att spridas och filosofin om öppen källkod. Och vi tror på att kombinera programvaruutveckling, kommunikation och nöje.

Vårt företag grundades av TYPO3 Association, för att fungera som en kommersiell arm. Med alla våra krafter i kombination, kan vi skapa större och bättre saker. Vi sitter i Düsseldorf, men vi tjänar stolt kunder från hela Tyskland, andra europeiska länder liksom från hela övriga världen!

För att få en bättre uppfattning om vad vi gör (och vad vi inte gör!), Kolla den här sidan:

Vad vi gör

Vem vi är

Möt vårt dedikerade team av professionella

Vad vi gör

Få en idé om vad vi gör för att ditt TYPO3-projekt ska lyckas

Vad vi inte gör

Det finns mycket i TYPO3-världen, som vi inte gör. Läs mer här.

Handelsvaror

Shoppa TYPO3 kläder, samlarobjekt och mer.