Saker TYPO3 GmbH INTE gör

TYPO3-projekt

Det här låter kanske konstigt, men om du siktar på att lansera, uppgradera eller omlansera en TYPO3-webbplats, så är vi inte rätt personer att ringa.

Vi driver inte projekt - det gör TYPO3-byråer och TYPO3-frilansare!

Det är dessa som är de dagliga hjältarna, som effektivt säljer, marknadsför och förbättrar TYPO3 CMS. Vi har inte för minsta avsikt att störa eller komma emellan. Om du letar efter en TYPO3-byrå eller frilansare att arbeta med, kan du kolla in vår lista över TYPO3-partners eller kontakta oss för rådgivning.

Leasing

Vi får ibland frågan; om företag kan anställa specialiserad personal från TYPO3 GmbH, under en viss tid (dvs. projektets varaktighet), för att arbeta internt. Det korta svaret är nej, det gör vi inte.

Vi älskar våra utvecklare (och resten av teamet, förresten). Och vi behöver var och en av dem här, för att få saker gjorda.

Ännu viktigare är, att vi har ett tydligt engagemang och står fast vid att inte konkurrera med TYPO3-byråer och frilansare. Att stödja TYPO3-projekt med våra utvecklare skulle inte skilja sig från att driva hela projekt. Och det skulle i sin tur minska marknadsandelar för byråer och frilansare. Leasing är därför ett nej för oss. Kolla in vår lista över betrodda partners eller ring oss om du behöver mer information.

Hitta en TYPO3-partner