Varför använda TYPO3? - Därför att TYPO3 är CMS:et för dig!

TYPO3 är ett Enterprise Content Management System. Om du behöver skapa, hantera och publicera någon typ av digitalt innehåll, är TYPO3 det rätta verktyget för dig. Du kan börja i liten skala och växa snabbt, men allt eftersom ditt företag förändras, behöver du aldrig byta CMS eftersom TYPO3 anpassar sig till dina behov.

> 9 mn Nedladdningar

> 9,000 Funktioner

> 1,500 Tilläggsmoduler

Ingen licenskostnad

TYPO3 är öppen källkodsprogramvara enligt GNU General Public License. Det innebär att vi levererar programvaran till dig utan kostnad och juridiska skyldigheter. Det har alltid varit så här, det är så nu, och det kommer att förbli så.

Flexibelt system som utvecklats kontinuerligt sedan 1997

Med över 15 års erfarenhet på webbpubliceringsmarknaden, kan vi med säkerhet säga att: "Vi har sett allt". Men inte bara har vi sett allt, vi har också klarat av alla utmaningar som digitalt innehåll har överöst oss med.

En sak du inte kan påskynda i livet, är att få erfarenhet - TYPO3 täcker dig.

TYPO3 Community - Vid god hälsa

TYPO3 har en väldigt aktiv gemenskap som har organiserats i olika team och kommitéer, för att säkerställa den fortsatta utvecklingen och förbättringen av TYPO3.

Beroende på vilka färdigheter som krävs, hanteras en mängd varierande uppgifter av olika team för hela TYPO3-sortimentet.

Core Teamet, ett urval av experter, är ansvariga för att utveckla kärnfunktionerna i TYPO3 och anpassa dessa till användarnas och utvecklarnas behov och krav, i samarbete med andra team. Åtgärder för löpande kvalitetssäkring, såsom Unit Testing, kodversionering, kodgranskning och ett omfattande projektledningsteam, är en integrerad del av gemenskapen.

TYPO3-evenemang

Ett globalt utbud av olika evenemang omger TYPO3. Dessa gör det möjligt att uppleva TYPO3's förmågor och den senaste utvecklingen inom TYPO3.

De internationella TYPO3-konferenserna gör att du kan komma i kontakt med TYPO3-projektet. Skapa nya kontakter med personer från din bransch, eller träffa personer som delar din mentalitet. Få aktuell information utöver TYPO3 och webbutveckling i Nordamerika, Asien och Europa.

Det finns evenemang för alla inom den digitala industrin:

  • leverantörer av affärslösningar
  • marknadsförare
  • utvecklare
  • byråer

Nationella kommitéer och team organiserar en mängd evenemang som t ex:

  • skol-, universitets- och campus-kurser
  • läger för TYPO3-inegratörer och användare
  • det berömda TYPO3 Developer Days
  • T3CON Business Event
  • MeetTYPO3 endagskonferens

Under 2015 introducerade TYPO3 Education Committee ett dedikerat evenemang för blivande och existerande TYPO3-certifierade integratörer - #CertiFUNcation Day - som hölls på en av Europas största nöjesparker, Phantasialand nära Köln, Tyskland. Här gavs TYPO-inegratörer möjligheten att friska upp sina kunskaper i TYPO3, få den senaste informationen och ryktena direkt från hjärtat av gemenskapen, möta och utbyta erfarenheter med likasinnade människor samt hitta nya affärsmöjligheter.

Den årliga T3Board erbjuder möjligheten att delta på en snowboard- och skidresa för att möta upp inom TYPO3 Community. Om du inte tycker om kylan, kan du även förbättra dina TYPO3- och seglingskunskaper under T3Sail!