TYPO3 för Byråer

Som en byrå eller frilansare är ditt huvudsakliga fokus att skapa mest värde för dina kunder - på det mest effektiva sättet. Det här är där TYPO3 briljerar för dig.

Long Term Support

Modulär & Utökbar

Fylld med funktioner från start

TYPO3s sofistikerade mallverktyg gör att du kan trimma ner dina mallar i små, återanvändbara delar. Med tiden kommer du att bygga upp en arsenal av byggstenar, vilket gör utvecklingen mer lätthanterlig och att du därmed snabbt kan producera nya projekt.

Utöver detta kan du bygga en uppsättning av tilläggsmoduler, för dina vanligaste användningsområden, kombinera och återanvända dem för att kick-starta projekt åt dina kunder.

Verklig separation mellan innehåll och design

Eftersom att TYPO3 verkligen skiljer innehåll från en design och mallar, har det aldrig varit enklare att bygga webbplatser eller applikationer. Det finns ingen anledning att smutsa ner med PHP-hackning i malldokument, eftersom att det finns många mallverktyg för TYPO3. Välj bara den som passar dina behov bäst.

Med det inbyggda arbetsflödet kan du köra och prova flera layouter parallellt, analysera och ändra dem kontinuerligt när du använder multivariate testning, eller till och med omdesigna hela applikationen medan dina redaktörer fortfarande kan fortsätta arbeta med den aktuella layouten.

En annan fördel är att redaktörer kan börja lägga till innehåll direkt efter att systemet är installerat - de behöver inte vänta på att webbdesignerna eller utvecklarna avslutar sina jobb.

TYPO3 stöder till fullo tillvägagångssättet innehåll-först, för dina projekt.

100% Kontroll Över Din Design

TYPO3 har inga begränsningar när det gäller att designa dina applikationer. Låt det sjunka in en minut: Inga. Begränsningar. För. Din. Design.

Vi tror på att ge designers och utvecklare absolut frihet över implementationen - det är därför TYPO3 är så flexibelt och robust. Tänk dig att du behöver en ny output - låt oss kalla det HTML7 - det är redan möjligt med TYPO3, även om det inte är uppfunnet än.

TYPO3 anpassar sig helt enkelt till varje ny utmaning, samtidigt som man skapar digitalt värde - inte för att vi lägger till nya fantastiska funktioner varje vecka, men för att det såhär TYPO3 byggs från grunden.

Nyckelfärdig import och export

Vi byggde TYPO3 med en sofistikerad import-/exportlösning, som gör att du kan flytta valt innehåll, specifika sidor eller till och med kompletta webbplatser mellan olika TYPO3-instanser.

Du känner till situationen: Någon har byggt en webbplats för ett tag sedan och idag ber kunden dig att migrera den till "huvud"-systemet för att förenkla underhållskostnaden.

Det är här andra system lämnar dig i kylan, genom att ge dig rådet att kopiera och klistra in innehållet från A till B. Med TYPO3 exporterar du bara webbplatsen från server A och importerar den till server B - lätt som plätt.

Även om TYPO3 är det perfekta verktyget för att hantera alla former av innehåll, ligger dess rötter i ramverk-världen.

Så även om det är ett CMS med ett kraftfullt administrativt gränssnitt, fungerar TYPO3 precis som ett applikationsramverk, när det gäller distributionen.

Vi skeppar ett kraftfullt ramverk för kontinuerliga integrationstester som inte bara supportar Enhetstester utan även Funktionstester och Användaracceptanstester, så att du kan analysera dina applikationer med en webbläsare - utan att manuellt klicka eller fylla i fält.

TYPO3s testpaket garanterar automatiskt att dina webbplatser och applikationer fungerar som förväntat - vilket ökar din kundnöjdhet.

Visa din skicklighet

TYPO3 Association erbjuder inlärningskurser och certifieringar för utvecklare, integratörer och redaktörer.

Genom att lära upp dina teammedlemmar att bli TYPO3-certifierade utvecklare, integratörer och redaktörer, kan du få och hålla dig kvar i framkant mot din konkurrens.

Offentliga anbud har visat tendenser att föredra leverantörer som inkluderar certifierade teammedlemmar.