TYPO3 för Marknadsförare

Att driva ett företag är en utmaning i sig.

Du måste fokusera på att skapa bra innehåll för dina användare och få tillbaka meningsfull analys från dina mediakanaler.

Innehåll från flera kanaler

Pålitlig & Säker Investering

Skalbart

Skapa och publicera innehåll på flera kanaler

Med TYPO3 kan du enkelt publicera digitalt innehåll i de kanaler du behöver idag - och även till de som du inte tänkt på! Fortfarande trogen till den ursprungliga uppgiften med ett CMS - att separera innehåll och presentation - blir publicering av innehåll till flera kanaler äntligen en enkel uppgift.

Oavsett om du vill driva en webbplats, en social media-hub eller ett fullblåst mediacenter; automatisera din marknadsföring med hjälp av verktyg som Hubspot eller Oracle Eloqua och övervaka din framgång via analys, driv ditt presscenter med automatiskt genererade textfiler eller PDF-dokument: TYPO3 kan hantera uppgiften.

Med TYPO3 kan du publicera 'redan skapat' innehåll till diverse kanaler och format, enkelt och automatiserat.

Behåll din investering

Vi ger dig ett plattformslöfte. Det betyder att vi ser till att oavsett vilken teknik som utvecklas under livslängden för en TYPO3-utgåva, kommer vi inte att höja systemkraven för en release vilket innebär att det inte uppkommer obehagliga överraskningar för dig. Men bortsett från det, lovar vi inte bara att vi behåller de gamla versionerna av PHP eller till och med webbläsaren du använder - vi håller också serviceutgåvorna uppdaterade för nuvarande webbläsare.

TYPO3 är dessutom extremt hållbart när det gäller uppdateringar. Det finns ingen anledning att manuellt överföra innehåll från en installation till en annan, eller ens bygga om din webbplats eller applikation från början, bara för att en ny stor release har publicerats.

TYPO3 levereras med nyckelfärdiga uppgraderingsguider som håller ditt innehåll på plats - även när du byter versioner som har ett decennium mellan utgåvorna.

Förbli Säker

Sätt en kvalitetsstämpel för dina produkter, tjänster och kunder! TYPO3 tillhandahåller pålitliga releasecykler och kontinuerliga säkerhetsuppdateringar.

TYPO3 erbjuder tre års Long Term Support med regelbundna kompatibilitets- och säkerhetsuppdateringar.

TYPO3 Security Team består av högkvalificerade ingenjörer som säkerställer att både dina och dina kunders data fortsätter att vara säkra. Även om du planerar en längre livscykel på din webbplats eller applikation, täcker vi upp dina behov med våra Extended Long Term Support-paket.

Realeaser för servicenivå kräver ingen manuell interaktion, så patchar för nya TYPO3-versioner går riktigt smidigt.

Väx med tiden

Vi kan inte förutspå vad som väntar i framtiden, men vi kan försäkra dig om att oavsett hur ditt företag förändras eller växer - TYPO3 kommer alltid att kunna förändras och växa med dig. Om du lägger till ytterligare webbplatser i din TYPO3-instans, behöver du inte ändra på befintliga webbplatser.

Utöka din kundbas genom att publicera ditt innehåll på flera språk, för att täcka tillväxtmarknader, eller genom att lägga till den där nya socialamedia-kanalen - TYPO3 kommer inte att göra dig besviken.

Men det finns ytterligare mer än detta!

Med tusentals byråer och ännu fler frilansare, som erbjuder TYPO3-tjänster runt om i världen, kommer du aldrig att behöva oroa dig för dina digitala projekt igen - det finns alltid en hjälpande hand att tillgå. När allt kommer omkring: det är öppen källkod, communityn kommer att täcka upp dina behov om du behöver hjälp.

  • Obegränsade utbyggnadsmöjligheter
  • Obegränsade utgångskanaler
  • Oöverträffad flexibilitet
  • Kontinuerlig säkerhet
  • Tillförlitliga supportcykler