Bygg flygplan med TYPO3

"Airbus gör friheten att flyga möjlig genom att designa, tillverka och stödja världens bästa flygplan. Dess människor runt om i världen förenas av en passion för luftfart, liksom deras önskan att skapa bättre och effektivare sätt för flygbolag och passagerare att flyga."

Website, Multilingual

Innovation, Manufacturing, Design

Sammandrag

Airbus är en ledande flygproducent som arbetar globalt och ägs av EADS. Dess moderna produktlinje har drivit företaget till branschens framkant och som resulterat i 10 150 ordrar världen över. Dess produktportfölj sträcker sig från enstaka A320-familjen till långdistans- och ultralånga flygplan som A380. Användningen av TYPO3 gör det möjligt för företaget att effektivt hantera den stora mängden innehåll såväl som alla olika medieformat som bilder, videor etc.

Produktlinje

Airbus omfattande produktlinje består av högt framgångsrika flygplansfamiljer, som sträcker sig från 100 till mer än 600 sittplatser: A320-familjen med enkelmittgång (inklusive A320neo, det mest sålda flygplanet i flyghistoria); den breda kroppen, långväga A330-familjen (inklusive A330-200 Freighter, plus den nyligen lanserade A330-800neo och -900neo); den nya generationen A350 XWB-familjen; och flaggskeppet A380.

 

Företagets sociala ansvar

I slutet av 2015 definierade Förenta nationerna en uppsättning mål för hållbar utveckling (SDG) som fastställde globala prioriteringar och ambitioner för 2030. SDG uppmanar uttryckligen företagen att använda kreativitet och innovation för att möta utvecklingsutmaningar. Läs mer om hur Airbus och Airbus Group bidrar till FN:s hållbara utvecklingsmål.

 

Gallery & Features

All Case Studies