Responsive e-commerce och multishop med TYPO3

""Med T3CMS och MultiShop Extension har vi en lösning som helt uppfyller våra höga krav och förväntningar." Kenneth Lindegaard, affärschef IT - Carlsberg Denmark A/S"

Responsive, Multishop, Ajax

Carlsberg, Tuborg, Wiibroe

Historia

Carlsberg grundades av J. C. Jacobsen, en filantrop och ivrig konstsamlare. Med sin förmögenhet skapade han en imponerande konstsamling som nu är inrymd i Ny Carlsberg Glyptotek i centrala Köpenhamn. Den första brygden avslutades den 10 november 1847, och exporten av Carlsberg öl började 1868 med export av ett fat till Edinburgh, Skottland.

 

Annonsering

Carlsbergs slogan "Probably the best beer in the world" skapades 1973 av Saatchi och Saatchi för den brittiska marknaden. Den började dyka upp i företagets annonser runt om i världen från 1980-talet tills det ersattes 2011 i de flesta regioner med ny slogan, "That calls for a Carlsberg". Rösten dubbningen för originalannonsen 1975 stod skådespelaren Orson Welles för, hans röst har använts flera gånger under åren. Den kanadensiskfödda dubbskådespelaren Bill Mitchell användes också, när arvodet för Orson Welles blev för dyrt. I vissa länder har sloganen  anpassats till "Probably the best lager in the world".

 

Webshop

Carlsberg Danmarks officiella webbshop, för beställning av öl, innehåller den senaste versionen av Multishop-modulen som administreras med redigeras via frontend direkt på sidan. Lösningen är fullt reponsiv och optimerad för att fungera på PC, surfplattor och smartphones. Det finns ett Touch-baserat bildspel som anpassar sig till användarens skärmupplösning och ajaxbaserade kundvagnar, vilket bidrar till att förbättra användarupplevelsen för mobilen samt med enstegsutcheckning.

 

Gallery & Features

All Case Studies