GLobal kommunikation med TYPO3

"Gigaset är en hårdvarutillverkare med fokus på kommunikationssektorn. De producerar fasta telefoner, smartphones och smarta hemkomponenter, tillsammans med programvaran för att driva dem."

Website, Responsive, Multilingual

International, Telecommunication, Corporation

Smartphones, Telephones, Accessories

Headquarter
Germany
Employees
1.2K(2015)
Turnover
326.5M(2014)

Sammandrag

Gigaset AG är ett globalt företag inom kommunikationsteknik. Bolaget är marknadledande i Europas inom DECT-telefoner. Premiumleverantören är världsomspännande med cirka 1 400 anställda och en närvaro på marknaden i cirka 70 länder.

Historia

Gigaset AG tillhörde ursprungligen Siemens Home and Office Communication Devices som ett intresseföretag. Fram till 2010 hette det Arques Industries.

Numera är det ett aktiemarknadsorienterat innehav för flera operativa intressebolag med 1250 anställda (2015) och en omsättning på 326,5 mn Euro (2014).

Den nya Gigaset Keeper, mer än bara en nyckelspårare

Med sin nya Keeper - en Bluetooth 4.0- och appbaserad minisändare - har Gigaset skapat en konsumentvänlig lösning för stressiga vardagssituationer. Oavsett om du inte hittar hus- eller bilnycklarna, har du glömt din handväska någonstans eller inte kan komma ihåg var du parkerade bilen: Den nya Keeper, med sitt visuella och akustiska larm, lämnar stress i det förflutna i sådana situationer.

Gallery & Features

All Case Studies