Bli underhållen av TYPO3

"En framgångshistoria av innovation. Som skrivs om varje dag."

Website, Responsive, Multisite

Audio, Household, Hygiene

Sammandrag

Grundig är en tysk tillverkare av hemelektronik för hemunderhållning, grundad 1930 med över 5000 anställda. Företaget har förbättrat sin ranking från 10:e till 7:e favoritleverantör för TV-försäljningen mellan april och november 2009, och den har första plats i Tyskland i konsumentval av LCD-TV, internetradio och hårtänger samt bärbar- och klockradio. Grundigs omsättning förra året uppgick till 856 miljoner US-dollar. Sedan deras senaste omstart har den globala företagspresentationen, som integrerar 16 länder, använt TYPO3. En integration av google maps för sökning på specialistleverantörer samt en presentation av dynamiskt innehåll, beroende på varje användares beteende gör perfekt användning av TYPO3s enterprisefunktioner.

 

Ett komplett utbud för ett fylligare liv

På Grundig tror vi på att göra saker bättre. Det gäller inte bara de apparater vi tillverkar utan också livskvaliteten som de tillhandahåller. Var och en av våra produkter är konstruerade för att göra en del av din dagliga rutin så mycket lättare. Som en av de största leverantörerna av hemelektronik i Europa är vi stolta över vår förmåga att göra hemlivet det bästa livet.

Vår kvalitet är ett löfte. Du är anledningen till att hålla det.

Trots våra produkters många skillnader, har de alla en sak gemensamt - enastående kvalitet.

Grundig-pianot

Vi har en lång historia av att tillverka högkvalitativ hemelektronik, eftersom alla Grundigs produkter är expertdesignade för att fungera i harmoni. Grundig Piano är en inspiration för denna design från Max Grundigs passion och engagemang för att skapa ljudinspelningsenheter av högsta kvalitet.

Denna koppling till högsta kvalitet och produktionen av professionella ljudenheter, ledde Grundig till att utveckla ett unikt förhållningssätt till hushållsdesign. Grundigs inställning till design är harmoniskt kopplad till ljud, och alla våra knappar på våra hushållsapparater återspeglar den snygga designen av nycklarna på ett flygel. Denna symmetri, känd som Grundig-Pianot, ekar genom hela vårt sortiment.

Gallery & Features

All Case Studies