Stillbild med TYPO3

"Skapar "Nya ögon för industrin" som garanterar en känsla av spänning, förtroende och säkerhet"

Website, Responsive

Lenses, Magazine, Service

Sammandrag

Med sitt starka engagemang för att utveckla högkvalitativa, innovativa och tekniskt avancerade produkter, som tillgodoser kundernas behov, säkerställer Tamron sin ledande position inom den globala optiska industrin.

 

Deras främsta mål är att upprätthålla stark företagsutveckling baserat på en hög kundnöjdhet, som uppnåtts genom att erbjuda överlägsna produkter till rätt pris.

Med hjälp av TYPO3 visas produkterna på ett mycket informativt sätt.

Företagsfilosofi

Vårt uppdrag är att utveckla produkter som erbjuder dig omfattande kreativa och tekniska möjligheter.

 

Med sitt starka engagemang för att utveckla högkvalitativa, innovativa och tekniskt avancerade produkter som tillgodoser kundernas behov, säkerställer Tamron sin ledande position inom den globala optiska industrin.

Vårt främsta mål är att upprätthålla stark företagsutveckling baserat på en hög kundnöjdhet, som uppnåtts genom att erbjuda överlägsna produkter till rätt pris och därigenom också bidra till välfärd hos våra aktieägare och anställda.

Köln webbplats

Tamron Europe GmbH har sedan många år haft sitt huvudkontor i katedralenstaden Köln. Navnet på Tamrons europeiska verksamhet finns bara ett ögonkast från Fühlinger-sjön i norra Köln. Verksamhetsområdena omfattar försäljning, export, marknadsföring, service och distribution som utförs av cirka 40 anställda.

 

Köln är idealisk för ett internationellt verksamt företag som Tamron. Förutom de närliggande internationella flygplatserna i Köln-Bonn och Düsseldorf samt det japanska samhället i närliggande Düsseldorf, är det här där den ledande fotografimässan Photokina äger rum vartannat år.

Köln är hemma och samtidigt ett omtyckt fotomotiv: katedralen och Hohenzollernbron används ofta som fotografiskt motiv i reklamsammanhang.

Gallery & Features

All Case Studies