Res med TUI med TYPO3

"Vi är en del av TUI Group - en av världens ledande resebyråer och alla våra semestrar är utformade för att hjälpa dig att Upptäcka Ditt Leende."

Website, Responsive, Multilingual

Travel, Vacation, Service

Sammandrag

TUI (Touristik Union International) är ett av världens största turist-, frakt- och logistikföretag och är baserat i Tyskland. Några av dess mest imponerande statistik är 2007 års omsättning på 21.866 miljoner Euro. med 68 521 anställda bemannar 3.500 resebyråer, 10 kryssningsfartyg, 285 hotell och mer än 120 flygplan.

 

TUIs reseportal körs på TYPO3 och använder de kraftfulla anpassningsalternativen för TYPO3 CMS. TYPO3 är en accepterad företagsstandard vid TUI och används av de flesta dotterbolagen samt mikrosajter, intranät, extranät etc.

Historia

Efter att i mer än 70 år ha varit ett industriföretag som verkar som Preussag AG, känner vi företaget idag som TUI AG och gick in på turismmarknaden 1997 med förvärvet av ett av Tysklands ledande turismföretag Hapag-Lloyd. Ytterligare turismförvärv följde och företaget började lämna sina industriföretag. Genom att förvärva några av de största namnen inom europeisk turism, inklusive Thomson, Fritidsresor och Nouvelles Frontier samt aktieinnehav i hotellgrupperna RIU och Magic Life, skapade TUI AG en av världens ledande turismgrupper.

 

År 2007 gick TUI AGs reseoperatörer ihop med Storbritannien-listade First Choice Holidays PLC. En reseoperationsverksamhet som startade 1973, och hade både vanliga och specialistföretag för att bilda TUI Travel PLC, noterat på Londonbörsen. Bolagets största aktieägare, med en andel på 54 procent, var TUI AG.

Öppen, transparent och modern representation av intressen

Som världens främsta fritidsintressentverksamhet, medverkar TUI-koncernen aktivt till den politiska dialogen och förbinder sig att främja intressena hos sina 30 miljoner kunder och 76 000 anställda. Inom detta ramverk kommunicerar TUI-gruppen aktivt med politiska representanter från regeringar och parlament, liksom vid diplomatiska uppdrag i våra partnerländer. Öppenhet för diskussion och dialog samt öppen kommunikation är avgörande för den moderna representationen av intressen i ett demokratiskt samhälle.

 

Vi presenterar olika aspekter av vår organisation och ger intressanta insikter i turistnäringen på vår webbplats TUI policyLOUNGE. Våra ställningstagande inom olika politiska och aktuella frågor publiceras också där.

Gallery & Features

All Case Studies